Дистрибуция на сладки
В царството на сладкишите

Специализирани сладкарски обекти

Фирмата ни има зад гърба си достатъчно опит, асортимент, утвърдена логистика и партньори, за да твърди, че е най-добрият доставчик на сладки и солени изделия за специализирани сладкарски обекти.

Можем да доставим всичко от обикновени соленки до поръчкови торти, еклери и сиропирани изделия от най-висок клас. Компанията ни е официален дистрибутор за София и региона на най-големите производители на сладки на размерване като "Топ Бискит", "Аби Груп", "Елена", "БИК Финес", "АЕА", "БимАС", "Шами" и много други.

Директно наши микробуси зареждат този тип обекти в София и региона, Своге, Годеч и региона, Кресна и Сандански, Банско, Кюстендил и региона, Перник и региона, Враца, Правец, Ботевград, Мездра, Кнежа, Луковит, Червен бряг, Благоевград и региона, Дупница и всички близки населени места, Костенец, Ихтиман и региона, Самоков и околните населени места, Пирдоп, Златица, Камарци и региона, Етрополе, Рибарица, Тетевен, Ябланица.

Заявките се подават предварително по телефон или мейл, а доставката се извършва безплатно от наш микробус на следващия ден. Стоката е налична в складовата ни база, при стриктно следене на сроковете на годност и качеството й. По-ранна заявка се изисква само за специфична стока и такава с много кратък срок на годност.